logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako jeftino urediti kupaonicu

28/07/2014

Kupaonicu možete urediti i tako da prođete jeftino, no potrebno je uložiti malo više vremena i truda. Neka to bude oaza mira, uživanja i opuštanja.

Željeli biste urediti kupaonicu da ona postane oaza mira, čistoće i opuštanja, no vaša financijska situacija vam ne ide pod ruku? Ne brinite, urediti kupaonicu možete tako da prođete jeftino, a opet da joj udahnete novi sjaj.


Kada krenete sa uređenjem , potrebno je odrediti sa koliko novaca raspolažete i nikako ne prelaziti tu granicu, pratite sniženja i popuste u dućanima sa kupaonskom galanterijom i razmišljajte o tome kako da prođete što jeftinije. Potrebno je za početak odabrati pločice i boju, podne pločice neka budu nešto kvalitetnije kako nebi odmah nakon postavljanja počele pucati, a boja neka bude jednostavna. Ne kupujute već izmješanu boju jer je ona skupa, kupite bijelu boju i u nju ulijevajte koncentriranu boju sve dok ne postignete željenu konačnu boju u kakvu želite ofarbati kupaonske zidove. Napravite sami ormarić ili police za ručnike i ostale higijenske potrepštine, a ostalu galanteriju potražite na rasprodajama. Ne pretjerujte sa sadržajem namještaja pogotovo ako je kupaonica malih dimenzija, jer osim što neće biti jeftino, nećete imati ni mjesta. Danas su u ponudi dostupne razne jeftine naljepnice kojima možete ukrasiti zidove, a ukoliko vam ostane puno neiskorištenog prostora stavite zelene bilje koje će dodatno unijeti svježinu u kupaonicu.


Uredite kupaonicu u bilo kojem stilu, no potrebno je uložiti malo više vremena i truda kako bi prošli što jeftinije.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh