logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako jeftino urediti stan i uređenje starog namještaja

11/08/2011

Nakon kupovine stana nije vam ostalo previše novca za njegovo uređenje i pitate se kako jeftino urediti stan. Jedan od načina je da krenete na uređenje starog namještaja.

Nakon kupovine stana nije vam ostalo previše novca za njegovo uređenje i pitate se kako jeftino urediti stan. Jedan od načina je da krenete na uređenje starog namještaja.

Za početak umjesto da kupujete novi namještaj i stari može dobro doći. Pa potražite kod svojih roditelja, prijatelja ili rođaka možda oni imaju neki komad namještaja koji im više ne treba. Ili pak kupite rabljeni namještaj koji je puno jeftiniji od onog novog, a pritom može biti i puno originalniji. No, pazite što uzimate i kako će se to uklopiti u vaš životni prostor. Kada dobijete namještaj uredite ga po svojoj volji, primjerice, obojite ga u drugu boju, premažite novim lakom, promijenite neke dijelove novim ili starim, odnosno upotrijebite malo mašte i napravite nešto posebno.

Poigrajte se detaljima, primjerice, zanimljivim lampicama, stalcima, okvirima za slike, policama i time ćete obogatiti svoj životni prostor. No, ako niste za stari namještaj jeftino možete proći i ako kupujete novi namještaj, ali zato morate pratiti sniženja i akcije. Pratite sezonu popusta jer tada poneki komad namještaja možete dobiti i u pola cijene.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh