logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako koristiti iPhone, upute za iPhone

18/05/2012

Zanima vas kako koristiti iPhone u nastavku vam donosimo kratke, odnosno osnovne upute za iPhone.

Zanima vas kako koristiti iPhone u nastavku vam donosimo kratke, odnosno osnovne upute za iPhone.

U standardnoj opremi koja dolazi u iPhone su slušalice s upravljačem i mikrofonom, koje služe za slušanje glazbe, zvuka videosadržaja i telefonskih poziva. Zatim Dock-USB kabel, ovim kabelom spajate iPhone na svoje računalo radi sinkronizacije i punjenja. USB mrežni adapter spajate na iPhone i na standardnu zidnu utičnicu kako biste napunili iPhone. U standardnoj opremi možete dobiti i alat za izbacivanje SIM kartice, kojom izbacujete uložnicu za SIM karticu. Tipka za uključenje/isključenje koja se nalazi u gornjem dijelu telefona, ovu tipku možete upotrijebiti kad ne koristite iPhone, možete ga zaključati te tako isključiti zaslon i uštedjeti bateriju.

Kad je iPhone zaključan, ne reagira na dodir zaslona, ali iPhone može i dalje primati pozive, tekstualne poruke i druga ažuriranja. Za otključavanje iPhone uređaja pritisnite tipku Home (središnja tipka u donjem dijelu zaslona) ili tipku za uključenje/isključenje, zatim povucite kliznik. Za isključenje iPhone uređaja pritisnite i zadržite tipku za uključenje/isključenje na nekoliko sekundi dok se ne pojavi crveni kliznik, zatim povucite kliznik. Dok za uključenje iPhone uređaja pritisnite i zadržite tipku za uključenje/isključenje sve dok se ne pojavi Apple logotip. Preklopka Zvonjava/isključen zvuk nalazi se na lijevoj bočnoj strani uređaja, kako bi koristili ovu opciju pomaknite preklopku Zvonjava/isključen zvuk na iPhone uređaju za uključenje moda zvonjave ili isključenje zvuka . Kad je uključen mod zvonjave, iPhone reproducira sve zvukove. Kad je podešen na mod isključenja zvuka, iPhone ne reproducira zvonjavu niti bilo koje podsjetnike ili zvučne efekte.
Za slušanje glazbe podesite glasnoću tipkama na bočnoj strani (+ -) iPhone uređaja (ili na slušalicama iPhone uređaja) tijekom telefonskog razgovora ili slušanja glazbe.

Uz standardu opremu dolaze i upute o korištenje gdje možete vidjeti sve opcije i mogućnosti ovog telefonskog uređaja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh