logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako koristiti mobitel u inozemstvu

26/06/2013

Putujete u inozemstvo i želite saznati kako koristiti mobitel u inozemstvu. Naime, nakon što ste otputovali u inozemstvo svoj mobitel možete koristiti na isti način kao i u Hrvatskoj.

Putujete u inozemstvo i želite saznati kako koristiti mobitel u inozemstvu. Naime, nakon što ste otputovali u inozemstvo svoj mobitel možete koristiti na isti način kao i u Hrvatskoj. No, to vam je omogućeno zahvaljujući međunarodnom roamingu, usluzi koju nude mobilni operateri kako biste mogli koristiti mobitel u inozemstvu.

Vaš operator ima sporazume o roamingu sa stranim operatorima, što vama kao korisniku pruža mogućnost korištenja mreža tih operatora ostvarivanjem odlaznih i dolaznih poziva, slanja i primanja SMS poruka, kao i neke druge mobilne usluge,primjerice pristup glasovnoj pošti i nadoplata računa na pre-paid telefonima, na isti način kao i kod vaših domicilnih operatora. Raspoložive usluge i troškovi korištenja razlikuju se od operatora do operatora, ovisno o njihovim međusobnim ugovorima.

Troškovi roaminga prilično su veći od onih koje plaćate kad koristite mobilni telefon u Hrvatskoj, a uz to trebate također imati na umu da ćete platiti dolazne pozive, kao i preslušavanje glasovne pošte.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh