logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako koristiti Twitter

04/04/2012

Zanima vas kako koristiti Twitter, zato vam u nastavku vam donosimo kako koristiti i kako se registrirati.

Zanima vas kako koristiti Twitter, zato vam u nastavku vam donosimo kako koristiti i kako se registrirati.

Twitter je društvena mreža koja omogućuje razmjenu kratkih poruka između korisnika. Pomoću njega se možete družiti s prijateljima, kolegama ili članovima obitelji te saznati čime se trenutno bave. Poruke na Twitteru su ograničene na 140 znakova. Čini vam se Premalo? Nikako, to je sasvim dovoljno za kratku i jasnu poruku. Twitter je zamišljen kao jednostavna društvena mreža, bez puno ompliciranja. Na Twitteru je veoma lagano pronaći ljude sa sličnim interesima. Vrhunski glazbenici, fotografi, web designeri, PR stručnjaci, ekonomisti, itd. koriste Twitter kako bi objavili na čemu trenutačno rade. Svi oni stavljaju gomilu linkova na zanimljive sadržaje koji su vezani uz njihovu profesiju.

Twitter je odličan način da predstaviš svoju tvrtku ili svoje radove cijelom svijetu. Twitter je najbolji način za praćenje vaših omiljenih zvijezda. Sve celebrity osobe, pogotovo iz SAD-a, koriste Twitter kako bi napisale što trenutno rade. Kako biste se registrirali na Twitter potrebno je otići na stanicu www.twitter.com. Na desnom dijelu stranice kliknite na gumb Sign Up, te na sljedećoj stranici ispunite svoje opće podatke,korisničko ime, unesite lozinku i e-mail adresu, nakon toga kliknite na gumb Create my account. Na sljedećoj stranici na dnu kliknite na gumb Next Step, a zatim na sljedećoj stranici kliknite na gumb Finish. Sada bi ste trebali biti na vašem homepage-u (početnoj stranici). Upišite neku poruku i kliknite na gumb Tweet. Kako bi smo započeli druženje na twitteru potrebno pronaći nekoga koga ćete pratiti (eng. Follow), u polje Search upišite ime koje želite pratiti i pritisnite tipku Enter. Prikazati će vam se rezultati pretrage. Kada ste pronašli koda ćete pratiti u desnom dijelu stranice kliknite na gumb Follow. Na početnoj stranici (kliknite na Home) u rubrici Following možete vidjeti koga sve pratite na twitteru.

Kako bi ste dovršili registraciju do kraja potrebno je potvrditi vaš korisnički račun preko e-maila. Provjerite vašu elektroničku poštu i kliknite na link koji vam je poslao Twitter.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh