logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako kupiti avionsku kartu i najjeftinije avionske karte

03/10/2011

Najjeftinije avionske karte mogu se kupiti nekoliko mjeseci prije odlaska na put. Kupnja karti putem interneta je jedan od najčešćih načina kako kupiti avionsku kartu.

Najjeftinije avionske karte mogu se kupiti nekoliko mjeseci prije odlaska na put. Kupnja karti putem interneta je jedan od najčešćih načina kako kupiti avionsku kartu. Ne zaboravite da cijene avionskih karata mogu biti vrlo različite.

Kako biste prošli jeftinije i znatno uštedjeli trebate, ako je to moguće, isplanirati put i rutu nekoliko mjeseci ranije.
No, ako ste se odlučili u zadnji tren za neko putovanje kao dobra alternativa su last minute letovi koji znaju biti vrlo povoljni.
Jedna od opcija je i letenje low budget kompanijama koje pružaju dobar omjer plaćenog i dobivenog, no morate biti na oprezu jer većina ovakvih kompanija ne pruža povrat novca u slučaju vašeg otkazivanja leta.

Postoje mnogobrojne specijalizirane stranice koje će za vas pronaći najpovoljnije letove. Samo trebate unijeti rute polazne i dolazne destinacije, a stranica će pronaći najjeftinije letove koji su dostupni.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh