logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako kupiti polovni automobil

22/12/2011

Odlučite li se za kupnju rabljenog automobila, važno je znati kako kupiti polovni automobil i na što treba paziti kod kupnje.

Odlučite li se za kupnju rabljenog automobila, važno je znati kako kupiti polovni automobil i na što treba paziti kod kupnje.

Najbolja je kupovina od poznate i pouzdane osobe za koju znate da je vozilo dobro održavala i vozila. S druge strane auto-kuće često u ponudi imaju prodaju rabljenih vozila uz koja daju i garanciju pa je kupovina kod njih relativno sigurna, a najčešće imaju i ugovore s bankama pa je olakšan proces dobivanja kredita nego kada sve radite sami.

Tek kada ste isključili ove dvije mogućnosti preostaje vam kupovina automobila preko oglasnika ili autosajmova. Ukoliko ste se odlučili za treću opciju na sajam povedite sa sobom osobu koja se razumije automobile i može vas prilikom pregleda može upozoriti na eventualne nedostatke.

Posebno obratite pažnju na:
- kilometražu
- provjerite broj šasije
- dobro pregledajte karoseriju
- upalite automobil
- dogovorite probnu vožnju
- provjerite gume
- provjerite stanje ovjesa automobila…


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh