logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako kupiti preko Amazona

23/05/2012

Amazon je američka e-komercijalna kompanija koja je među prvima započela s prodajom raznih dobara preko interneta. Kako kupiti preko Amazona?

Amazon je američka e-komercijalna kompanija koja je među prvima započela s prodajom raznih dobara preko interneta. Kako kupiti preko Amazona?

Da biste kupovali i prodavali stvari reko Amazona potrebno se registrirati. Postupak registracije je vrlo jednostavan, naime provo posjetite stranicu www.amazon.com i zatim kiknete na „Start Here“ na vrhu stranice. Nakon što ste kliknuli link bit ćeš preusmjereni na stranicu na kojoj će vas tražiti da upišete e-mail adresu, nakon unosa kliknite na “Sign in using our secure server” (Prijavljivanje koristeći sigurnu vezu). Sada se trebate registrirati, unesite podatke koje od vas traže i odaberite lozinku (podaci o rođendanu nisu obvezni).

Nakon što ste unesli podatake kliknite na dalje “Continue”, sada imate otvoren korisnički račun i možete prodavati ili kupovati stvari.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh