logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako kupiti sunčane naočale i kako prepoznati lažne naočale

22/08/2011

Kupnja sunčanih naočala ponekad je velika investicija, pa treba znati kako kupiti sunčane naočale, a osobito kako prepoznati lažne naočale.

Kupnja sunčanih naočala ponekad je velika investicija, pa treba znati kako kupiti sunčane naočale, a osobito kako prepoznati lažne naočale.

Najbolje vrijeme za kupovinu sunčanih naočala je krajem ljeta, odnosno u vrijeme kada počinju ljetna sniženja. A najskuplje ćete proći odlučite li se za kupnju sunčanih naočala na početku ljeta ili u proljeće, jer onda su i najskuplje. No, kako ljeto odmiče tako i pada cijena sunčanim naočalama. Odlučite li se za kupnju naočala na sniženju svakako vodite računa o tome koji model naočala kupujete. Naime, ne preporučuje se kupovina pomodnih modela jer nikad ne znate hoće li one i sljedeće godine biti u modi. Osnovni kriterij pri odabiru sunčanih naočala mora biti kako pojedine naočale odgovaraju obliku lica. Nemojte kupiti neke naočale samo zato jer su u modi, ali ne odgovaraju vašem obliku lica pa ih vjerojatno nećete niti nositi, a novac koji ste dali mogli ste iskoristiti za nešto drugo.

Koje su naočale lažne, najlakše ćete prepoznati prema njihovoj cijeni. Naime, ako u nekoj trgovini dobivate sunčane naočale neke poznate marke, primjerice za 250 kuna, a takve inače koštaju 1250 kuna, to je odmah prvi znak da te naočale nisu original.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh