logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako kupiti tablet

30/01/2013

Kako kupiti tablet? Tablet je malo prijenosno računalo bez tipkovnice koji služi prvenstveno kao sredstvo za konzumaciju sadržaja poput audovizualnih medija kao što su knjige, filmovi, glazba, računalne igrice, aplikacije i internetski sadržaji.

Kako kupiti tablet? Tablet je malo prijenosno računalo bez tipkovnice koji služi prvenstveno kao sredstvo za konzumaciju sadržaja poput audovizualnih medija kao što su knjige, filmovi, glazba, računalne igrice, aplikacije i internetski sadržaji.

Tipkovnice obično nema, a ako postoji, korisnik ju može preklopiti ispod zaslona kada ju ne koristi. Po veličini je negdje između pametnog telefona i prijenosnog računala, a pokreće se na dodir poput mobilnog uređaja. Tablet je u posljednje vrijeme jedan od najprodavanijih tehnoloških proizvoda, a obzirom na svoju prenosivost, jednostavnost i lakoću korištenja to je i razumljivo. Prilikom kupnje tableta imajte na umu da je tablet najprikladniji za konuzumaciju, a ne za ozbiljan rad. Dakle, čitanje knjiga, surfanje internetom, gledanje fimova, primanje i slanje e-mailova njegova je primarna namjena. Nakon što ste se odlučili na kupnju tableta i definirali za što ćete ga najviše korisititi, odredili model koji želite, razmislite i o cijeni.

Naime, kako biste iskusili sve blagodati korištenja ovog vrlo popularnog i traženog izuma, tehnološki znalci uglavnom preporučuju kupnju tableta renomiranih proizvođača. Jeftiniji tableti po mnogima su uzalud bačen novac zbog njihove nekvalitetne izrade koja pri korištenju sve pogodnosti pretvara u nedostatke. Tablet osim klasične gotovinske kupnje možete kupiti na rate, ali nije loše razmisliti o kupnji rabljenog uređaja. Ponekad se među oglasima rabljenih tableta mogu naći oni koji su vrlo malo ili gotovo nikako korišteni, a obzirom da ih vlasnici prodaju kao rabljene i cijena može biti puno prihvatljivija.

Osim toga, mobilni operateri u svojoj ponudi imaju kupnju tableta uz pretplatu na njihov mobilni internet pa i ovo može biti jedna od opcija kako nabaviti tablet.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh