logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako naći posao u inozemstvu

24/05/2013

Nikako ne možete naći posao, pa vam je jedna od opcija odlazak u inozemstvo, ali ne znate kako naći posao u inozemstvu i otkuda krenuti.

Nikako ne možete naći posao, pa vam je jedna od opcija odlazak u inozemstvo, ali ne znate kako naći posao u inozemstvu i otkuda krenuti.

Mogućnosti pronalaska posla su brojne, samo je potrebno dobro se informirati, definirati svoje kvalitete i krenuti u potragu za poslom za koji ste kvalificirani. Posao u inozemstvu najbolje je tražiti na način direktnog traženja poslodavca, koji u slučaju da vas želi zaposliti, ujedno vam pomaže pri ishođenju radne dozvole i vize. Na ovaj način poslodavac garantira za vas te iskazuje argumentiranu potrebu za vaš dolazak u zemlju.

Potragu za poslom započnite na brojnim inozemnim internetskim portalima te kod izabranih poslodavaca direktno aplicirajte na ponuđeno radno mjesto. Hrvatski web portali koji oglašavaju radna mjesta također objavljuju ponude radnih mjesta iz inozemstva i regije.

Za pomoć se možete obratiti i agencijama koje posreduju pri zapošljavanja u inozemstvu.

Hrvatski zavod za zapošljavanje posreduje pri zapošljavanju u inozemstvu jedino u Njemačkoj i to za sezonsko zapošljavanje, za gostujuće radnike, za medicinske sestre i tehničare te za student za vrijeme ljetnih paznika.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh