logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako nadoplatiti bon u inozemstvu

18/02/2013

Kako nadoplatiti bon u inozemstvu? Prilikom boravka u inozemstvu korisnički račun na bonove za mobilno telefoniranje moguće je nadoplatiti na isti način na koji nadoplaćujete kad ste na hrvatskom teritoriju.

Kako nadoplatiti bon u inozemstvu? Prilikom boravka u inozemstvu korisnički račun na bonove za mobilno telefoniranje moguće je nadoplatiti na isti način na koji nadoplaćujete kad ste na hrvatskom teritoriju.

Najbolja opcija nadoplate bona je da prije putovanja u inozemstvo kupite e-bon sa željenim iznosom i ponesete ga sa sobom. Kad poželite svoj korisnički račun nadoplatiti najbolje je ukucati kod s e-bona na mobilni uređaj. Bon možete nadoplatiti i slanjem SMS poruke sa sadržajem koda koji se nalazi na e-bonu. Pri tome valja voditi računa o tome da se slanje SMS poruka plaća po posebnom cjeniku obzirom da se nalazite u roamingu pa vam je to u startu skuplja opcija nadoplate bona. Neki mobilni operateri omogućavaju da se račun se iz inozemstva nadoplaćuje besplatnim pozivom na za to određeni broj, slijedeći glasovne upute i ukucavanjem 14-znamenkastog broja s bona koji ste kupili u Hrvatskoj i ponijeli sa sobom. Osim toga kupnja i nadoplata bonova je moguća i putem webshop-a, web portala i internet bankarstva.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh