logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako nadoplatiti Paypal

22/02/2013

PayPal je servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Kako nadoplatiti Paypal? Ako poželite nešto kupiti preko interneta preko PayPal-a ne morate davati nikakve podatke o svojoj kreditnoj kartici.

PayPal je servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Kako nadoplatiti Paypal? Ako poželite nešto kupiti preko interneta preko PayPal-a ne morate davati nikakve podatke o svojoj kreditnoj kartici.

Svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko njega možete primati novac preko interneta od drugih, ali i prebacivati novac i kupovati u inozemstvu online. PayPal svoju popularnost duguje činjenici što omogućuje korisniku da prilikom plaćanja u web trgovini ne ostavi broj svoje kreditne kartice ili bankovnog računa, te tako značajno smanjuje rizik od zloupotrebe tih informacija. Korisnik mora otvoriti osobni račun na koji može direktno uplaćivati novac sa svog bankovnog računa ili kreditne kartice. Ovaj online servis prima uplate u 17 stranih valuta, uključujući kune. Putem web portala PayPal korisnik može prebacivati taj novac na račune drugih korisnika PayPala, plaćati kupovinu u brojnim stranim web trgovinama i kupovati na eBay aukcijama. Te usluge su besplatne, a PayPal zarađuje tako što trgovcima naplaćuje proviziju po svakoj transakciji.

PayPal račun je potrebno povezati sa svojom debitnom ili kreditnom karticom. Uz PayPal račun se najčešće veže debitna ili kreditna kartica (Visa, MasterCard, American Express) te e-mail adresa. Maestro i Diners kartice, iako su pogodne za internetsku kupovinu, nisu prihvaćane od strane PayPal-a. Visa Electron zasigurno je najbolji izbor kada se radi o registraciji i korištenju usluga PayPal servisa, neovisno o vrsti računa (štedni, žiro, devizni) kartice.  Način plaćanja omogućava bilo kome tko ima e-mail adresu da pošalje novac nekom drugom tko također ima e-mail adresu. Inicijalizator transakcije preko paypala se mora prvo registrirati na paypal stranicama, te zatim prebaciti određenu svotu novaca na svoj korisnički račun (account). Novčani iznos se može prebaciti direktno sa tekućeg računa banke ili koristeći kreditne kartice/debitne kartice.

Važno je da vaša kartica ima CVV (Card Verification Value) broj koji se nalazi na poleđini kartice i jedinstven je za svaku karticu. Njega upisujete prilikom registracije na PayPal, odmah na početku.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh