logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako najlakše prodati auto

11/08/2012

Prodajete auto, evo nekoliko savjeta kako najlakše prodati auto. Jedan od najlakših načina kako prodati auto je da ga ponudite nekoj auto-kući.

Prodajete auto, evo nekoliko savjeta kako najlakše prodati auto. Jedan od najlakših načina kako prodati auto je da ga ponudite nekoj auto-kući.

Još jednostavniji način ukoliko ste u mogućnosti, u nekoj od auto-kuća zamijenite stari za novi automobil. Na taj način ćete se najlakše riješiti starog auta, a cijena novog bit će umanjena za vrijednost starog auta. Jedan od klasičnih načina prodaje auta je putem nekih od auto-oglasnika, to je malo teža varijanta, vrlo često se događa ukoliko što prije želite prodati auto je da spuštate cijenu dok ne prodate auto.

Stoga, ukoliko prodajete auto preko glasnika važno je imati kvalitetno sastavljan oglas, što znači da u oglas navedete što više informacija i fotografija. Prije prodaje auta važno je napravite manja ulaganja koja vam se mogu višestruko povratiti. Puno bolji dojam na potencijalnog kupca ostavlja opran i čist auto, zato nemojte štedjeti i dobro ga operite iznutra i izvana. Da bi auto što prije prodali odredite realnu cijenu. Prelistajte stručne novine, auto-oglasnike, otiđite na sajam automobila, na taj način možete saznati kolika je prosječna cijena vašeg automobila istog godišta. Kada ste odredili cijenu za koju ste spremni prodati auto, malo je povisite, kako biste si ostavili prostora za spuštanje cijene.

Kada se kupac pojavi, probajte mu što kraće i iskrenije odgovoriti na pitanja, ponudite mu probnu vožnju, te prihvatite odlazak u servis ili na tehnički pregled. Prodaji pristupite tek kada se uvjerite da kupac ima traženi iznos, a novac obavezno provjeriti u banci ili obližnjoj mjenjačnici u koje imate povjerenje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh