logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napisati e mail

02/05/2012

Trebate napisati e mail, a ne znate pravila kako napisati e mail. Pored jasno formulirane adrese primaoca, bitan segment e-maila je ‘subject’.

Trebate napisati e mail, a ne znate pravila kako napisati e mail. Pored jasno formulirane adrese primaoca, bitan segment e-maila je ‘subject’.

Odnosno naslov koji služi kako biste u par riječi formulirali temu o kojoj pišete u samom pismu. Naslov mora biti jasan kako bi ljudi kasnije u pretincu  sa primljenom poštom (inboxu) ili pretincu za poslanu poštu (outboxu) lakše našli određeni mail. E-mail se kao i sva pisma započinje ljubaznim pozdravom (Poštovani XY, Cijenjeni XY). Ispod pozdrava bi trebao stajati uvod kojim biste svog “sugovornika” uveli u osnovni sadržaj i cilj pisma tj. poruku. Kada pišete poruku morate biti precizni, kratki, jasni i naravno ljubazni. Ukoliko je nešto veoma važno, duži opis možete dodati u ‘attachment’, odnosno. privitak.
Zaključak kojim završavate pismo služi da jasno naglasite što želite postići.

Na samom dnu završenog pisma trebao bi stajati  vaš potpis koji uključuje i vašu poziciju u kompaniji za koju radite i vaš službeni kontakt.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh