logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti blog – saznajte kako se radi blog

30/06/2014

Napraviti vlastiti blog nije nimalo komplicirano, nakon što se registrirate spremni ste za pisanje doživljaja, interesa ili savjeta.

Nekada je blog bio rezerviran samo za profesionalce koji se znaju služiti web programiranjem i vješti su u korištenju interneta, no danas ga može imati svatko. To je skraćenica rijeći weblog što zapravo znači Internet dnevnik.

Iako se blogovi koriste u svijetu već dugo vremena, u Hrvatskoj se pojavljuje tek početkom 2000-tih godina, točnije u proljeće 2004. godine kada je pokrenut prvi takav Hrvatski servis koji se zvao MojBlog.hr. Kasnije nastaje Blog.hr, a kada je postao rašireniji i popularniji nastaje Bloger.hr koji nudi niz novih mogućnosti.Kako napraviti vlastiti blog

Napraviti, održavati i koristiti ovaj Internet dnevnik vrlo je jednostavno , jedino što je potrebno su računalo, pristup internetu i mašta, odnosno ideje što ćete pisati. Ovisno o servisu na kojem se odlučite napraviti online dnevnik razlikuje se registracija, a ona je vrlo jednostavna, potrebno je samo slijediti upute, upisivati točne podatke, odabrati predložak dizajna, odnosno kako će izgledati vaša stranica, nakon ćega će registracija biti gotova i moći ćete bez problema početi sa pisanjem. Pisati možete o bilo čemu, bilo kakvim interesima, hobijima, opisivati svakodnevne događaje ili pak dijeliti savjete. Budite zanimljivi i trudite se kako bi imali što više pregleda odnosno čitatelja, jer ukoliko se već potrudite nešto napisati bilo bi dobro da se to čita.


Danas je sve popularnije pisanje Internet dnevnika, iako ga mlade generacije ne koriste kao prije još uvijek je njegova popularnost na visokom nivou.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh