logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti čestitku, izrada čestitki i jeftini pokloni

16/09/2011

Izrada čestitki ne iziskuje puno vremena treba samo znati kako napraviti čestitku, a čestitke mogu biti jeftini pokloni koji ako sami izradite imaju i veće značenje.

Izrada čestitki ne iziskuje puno vremena treba samo znati kako napraviti čestitku, a čestitke mogu biti jeftini pokloni koji ako sami izradite imaju i veće značenje.

Na taj način možete značajno uštedjeti na kupnji poklona. Za izradu čestitki treba tvrđi papir ili karton kao podloga, škare ili skalpel, ravnala i trokuti, ljepilo za papir, razni ukrasni papiri i ukrasi. Vrlo je važno imati ideju kako želite da čestitka izgleda i izraditi ju.

Izaberite podlogu za čestitku i ako je potrebno izrežite ju na željene dimenzije i presavinite. Ovisno o prigodi za koju ju izrađujete čestitku na taj način ju i ukrasite.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh