logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti email adresu na Yahoo

13/06/2012

Ne znate kako napraviti email adresu na Yahoo. Prvo je potrebno otići na stranicu prijave Yahoo, zatim kliknite na Izradi moj račun.

Ne znate kako napraviti email adresu na Yahoo. Prvo je potrebno otići na stranicu prijave Yahoo, zatim kliknite na Izradi moj račun.

Sada je potrebno unijeti slijedeće podatke, dakle unesite željeno ime i prezime, spol, datum rođenja i poštanski broj. U rubrici Yahoo! ID and Email unesite naziv željene mail adrese i kliknite na Check da bi provjerili da li je željeni naziv slobodan, ukoliko nije dobit ćete neke od prijedloga koji su slični. Po odabiru naziva maila unesite lozinku i u polju ispod potrebno je još jednom potvrditi. U polju In case you forget your ID or password…možete unijete alternativni mail koji već posjedujete, a koji u slučaju da zaboravite lozinku služi za povrat iste. Ukoliko nemate drugi mail preskočite polje. U polju Secret Question 1 i 2 odabirete pitanje koje će vam se postaviti ako ste zaboravili podatke. Odaberite jedno od ponuđenih pitanja i zatim odgovorite na njega.

Za kraj još slijedi Type the code shown unošenje sigurnosno koda koji se nalazi u polju, ako ne vidite dobro kombinaciju kliknite na Try a new code  i generirat će vam se novi kod, zatim kliknite na Create My Account.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh