logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti narukvicu

05/01/2012

Uštedjeti se može na svakom koraku, a najčešći izvanredni troškovi su pokloni za rođendan. Umjesto da kupujete poklon napravite ga sami, primjerice, možete napraviti narukvicu. Kako napraviti narukvicu?

Uštedjeti se može na svakom koraku, a najčešći izvanredni troškovi su pokloni za rođendan. Umjesto da kupujete poklon napravite ga sami, primjerice, možete napraviti narukvicu. Kako napraviti narukvicu?

Za izradu narukvica uz kreativnost i malo mašte potreban je sljedeći materijal: žica različite debljine 0,3mm, 0,4mm, 0,6mm te 1 ili 1,2mm, stiskači, kopčice, kliješta za rezanje žice i sitne perlice različitih boja i veličina, a možete dodati i poludrago kamenje različitih boja.

Kada skupite sav materijal krenite u izradu narukvice. Od žice debele 1 mm izradite okvir za narukvicu. Krajeve na kojima se spaja konstrukcija dobro omotati tankom žicom, a zatim kroz konstrukciju provlačiti žicu, a na nepravilnim razmacima na žicu nataknuti perlice ili poludrago kamenje. Konstrukciju savinuti ukrug s razmakom kroz kojeg ćemo provući ruku. I narukvica je gotova.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh