logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti policu za knjige

10/02/2012

Policu za knjige možete napraviti i sami i time značajno uštedjeti. Kako napraviti policu za knjige?

Policu za knjige možete napraviti i sami i time značajno uštedjeti. Kako napraviti policu za knjige?

Gotovo nezaobilazan detalj svakog doma su zidne police na koje odlažemo knjige. Ako se malo poigramo za izgledom police ona može predstavljati pravi ukras , pogotovo ako su nam zidovi prazni, bez slika ili nekog drugog detalja.

Vrlo jednostavne za izradu i montažu, omogućuju nam da iskušamo i svoje “sam-svoj-majstor” sposobnosti. Ako vam to ipak predstavlja preveliki pothvat, u trgovinama možemo naći i veliki izbor gotovih polica u svim mogućim bojama i materijalima, a često predstavljaju izazov i za priznate dizajnere namještaja.
Prvi uvjet kod pravilnog izbora police je naravno  količina (težina) predmeta koje želite na nju staviti. Police sa manjim tj. slabijim nosačima svakako nisu pogodne za velike terete kao što su npr. knjige, nego za izložbu nekih stvarčica kao što su figurice, razni ukrasni predmeti, parfemi…

Drugi je izbor materijala od kojeg su police napravljene: najčešće to je drvo (puno ili razne iverice ili medijapani), metal i staklo. Najčešći i najbolji izbor za kreiranje police u vlastitom dizajnu je svakako iverica. Može ih se naći u velikom izboru drvnih dekora ali i čistih boja. Najneutralnija za usklađivanje sa ostatkom sobe  je siva boja aluminija i bijela. Ako u sobi imate drveni namještaj uskladite boju police s njime ili naprosto osvježite sobu s nekim kontrasom, jarkom bojom (žuta, crvena, plava) da promijenite  izgled sobe i zidova. Možete izabrati npr. jarko crvenu boju  a uskladiti ćete je s ostatkom sobe ako stavite i  jastučiće iste boje na slijedeću garnituru i još možda poneki detalj kao što je crvena vaza ili sl. Rezultat preobrazbe sobe će biti veliki s vrlo malo financijskog ulaganja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh