logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti pozivnice za vjenčanje

06/12/2011

Kako biste značajno uštedjeli prilikom organiziranja vjenčanja možete sami napraviti pozivnice. U nekoliko koraka naučite kako napraviti pozivnice za vjenčanje.

Kako biste značajno uštedjeli prilikom organiziranja vjenčanja možete sami napraviti pozivnice. U nekoliko koraka naučite kako napraviti pozivnice za vjenčanje.

Ostavite si dovoljno vremena kako biste napravili pozivnice i poslali ih na vrijeme. Za izradu pozivnica treba vam kartonski papir, papir za printanje, prozirni ukrasni papir, rezač papira, ravnalo, škare, sprava za bušenje papira i ukrasne vrpce.

Najprije osmislite tekst koji želite napisati na pozivnice i isprintajte na papiru za printanje. Zatim podijelite ravnalom papir A4 formata na četiri jednaka dijela i izrežite ih rezačem papira. Izrežite kartonski papir i prozirni ukrasni papir isto kao što ste izrezali tekstove. Papire režite rezačem, a ne škarama.

Na tvrdi kartonski papir položite papir s tekstom, a na njega prozirni papir. Gore na vrhu izbušite dvije rupice kroz koje provučete ukrasne vrpce i čvrsto zavežite mašnu na vrhu pozivnica kako biste fiksirali papire.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh