logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti sapun i izrada sapuna kod kuće

26/09/2011

Mnogo toga se može napraviti kod kuće i na taj način preskočiti odlazak u kupovinu. Tako je moguća i izrada sapuna kod kuće trebate samo znati kako napraviti sapun.

Mnogo toga se može napraviti kod kuće i na taj način preskočiti odlazak u kupovinu. Tako je moguća i izrada sapuna kod kuće trebate samo znati kako napraviti sapun.

Za početak trebate odlučiti koje suho bilje želite koristiti. Uz bilje potreban je i sapun od glicerina, kalup za sapun i kuhalo za vodu.
Najprije premažite kalup za sapun biljnim uljem, zagrijte 1/3 šalice vode u kuhalu do laganog vrenja, dodajte 3 – 4 žlice smrvljenog bilja u vodu, maknite kuhalo s biljem s vatre i ostavite da se bilje topi u vodi 15 minuta. Vratite kuhalo na vatru i dodajte sapuna narezanog na male kocke, kad se sapun otopi, mješavinu ulijte u kalup za sapun.

Ostavite na sobnoj temperaturi da se sapun stvrdne i na kraju izvadite iz kalupa i operite ruke.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh