logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti screenshot

02/11/2011

Trebate napraviti screenshot, a ne znate kako napraviti screenshot. U nekoliko koraka možete napraviti screenshot i to vrlo jednostavno.

Trebate napraviti screenshot, a ne znate kako napraviti screenshot. U nekoliko koraka možete napraviti screenshot i to vrlo jednostavno.

Nakon što ste odabrali željenu pozadinu koju želite sačuvati pritisnite tipku Prnt Scr koji se nalazi u gornjoj desnoj strani tipkovnice. Otvorite Paint koji dolazi predinstalirani sa svim verzijama Windowsa, a do njega dolazite tako da stisnete Start > All Programs > Accessories > Paint.

Nakon što ste otvorili Paint pritisnite istovremeno tipke CTRL i tipku V, te će se pojaviti kopirana slika pozadine koju ste prethodno odabrali. Ako ne želite obrađivati sliku sljedeći korak je njezino snimanje, a to ćete napraviti tako da pritisnete File i Save As.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh