logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napraviti skype profil

27/07/2012

Odlučili ste otvoriti svoj skype profil, ali ne znate postupak kako napraviti skype profil.

Odlučili ste otvoriti svoj skype profil, ali ne znate postupak kako napraviti skype profil.

Prije svega ukoliko nemate besplatni program Skype, potrebno ga je instalirati na vaše računalo, sa stranice www.skype.com možete preuzeti najnoviju verziju skype programa. Nakon što ste preuzeli program na svoje računalo, pokrenite instalaciju programa. Nakon instalacije slijedeći korak je registriranje na servis, odnosno kreiranje skype profila. Kliknite na ikonu skype-a, zatim na Create account, odaberite željeno korisničko ime koje će se prikazivati drugim korisnicima prilikom zvanja, unesite ispravan mail i lozinku. Nakon što ste završili sa unošenjem podataka, na mail će vam stići aktivacijski link na koji morate kliknuti da bi aktivirali uslugu. U skypeu potom unesite svoje odabrano ime i lozinku i spremni ste za korištenje skype programa za komunikaciju.

Skype aplikacija je dostupna i za većinu mobitela te je dostupna na App Storeu za iPhone, na Android Marketu za mobitele koji su bazirani na Android OS-u, kao i na OVI storeu za Nokije koje su pogonjene Symbian OS-om.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh