logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako napredovati na poslu, napredovanje u struci

19/04/2012

Napredoovanje u struci jedan je od preduvjeta da biste mogli napredovati u poslu. Kako napredovati na poslu? Uz znanje koje posjedujete vrlo je važan i odnos prema poslovnom okruženju.

Napredoovanje u struci jedan je od preduvjeta da biste mogli napredovati u poslu. Kako napredovati na poslu? Uz znanje koje posjedujete vrlo je važan i odnos prema poslovnom okruženju.

Radne zadatke obavljajte na vrijeme i u potpunosti, preuzmite inicijativu, što više komunicirajte se na sastancima, napravite popis stvari kojima bi mogli doprinijeti poslu kojeg radite, uvijek napravite više i dajte do znanja da imate želju za napredovanjem i karijerom. Ukoliko kasnite s izradom projekta ili ste nešto neuspješno izveli, nemojte pokušavati kriviti druge i negdje drugdje tražiti objašnjenja za neuspjeh. Rijetko tko će poželjeti unaprijediti osobu koja nije u stanju preuzeti zasluženu krivicu na sebe. Na poslu se suzdržite od tračeva, ogovaranja kolega iza leđa, a priče iz privatnog života držite na minimumu. Trudite se da uvijek izgledate uredno, a to vrijedi i za vaše radno mjesto. Svaki dan za posao se odjenite kao da biste baš taj dan mogli biti pozvani na sastanak u ured nadređenih. Osim urednosti i odjeće važna je i neverbalna komunikacija stoga poradite na uspravnom držanju.

Kako biste napredovali na poslu, ne morate ostavljati dojam osobe koja se muči i naporno radi, već trebate druge držati u uvjerenju da vam sve ide od ruke jer od ispunjavanja radnih zadataka često je važnija vaša sposobnost za suradnju s kolegama.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh