logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako obnoviti fuge i čišćenje fuga na pločicama

31/08/2011

Čišćenje fuga na pločicama treba ponavljati s vremena na vrijeme kako se na njima ne bi taložio kamenac. Kako je najlakše obnoviti fuge bez prevelikog ulaganja

Čišćenje fuga na pločicama treba ponavljati s vremena na vrijeme kako se na njima ne bi taložio kamenac. Kako je najlakše obnoviti fuge bez prevelikog ulaganja. Najbolje je da pokušate s domaćim receptima za čišćenje fuga.

Pomiješajte prašak za pecivo s vodom i dobro promiješajte. Pomoću stare četkice za zube razmažite ga po prljavim fugama. Fuge bi trebale ostati čiste kao i prije.
Fuge na podnim pločicama pokušajte opravit octom razrijeđenim s vodom (u omjeru 1:1), a potom pločice ulaštite suhom krpom.

Crne gljivice rado se stvaraju u vlažnim uvjetima i nagrđuju fuge. Njih možete čistiti četkicom i specijalnim sredstvom za čišćenje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh