logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako očistiti eko kožu i održavanje eko kože

30/08/2011

Održavanje eko kože je jako bitno kako bi, primjerice, vaša sjedeća garnitura izgledala lijepo i sjajno. Postoje načini kako očistiti eko kožu i to bez puno ulaganja

Kupili ste za vaš dnevni boravak sjedeću garnituru od eko kože koja s vremenom treba čišćenje. Održavanje eko kože je jako bitno kako bi, primjerice, vaša sjedeća garnitura izgledala lijepo i sjajno.

Postoje načini kako očistiti eko kožu i to bez puno ulaganja. Eko koži najbolje odgovaraju proizvodi koji ne sadrže kemikalije i izbjeljivači pa će vam prilikom čišćenja namještaja najbolje poslužiti vlažne maramice i losion ili mlijeko za tijelo.

Površine od eko kože prvo kružnim pokretima istrljajte te obrišite vlažnim maramica. Zatim, na pamučnu krpu nanesite mlijeko za tijelo i prebrišite eko kožu te ostavite da se losion upije.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh