logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako očistiti klimu i sredstva za čišćenje klima uređaja

31/08/2011

Klima uređaj treba pravilno održavati kako ne bi došlo do neželjenih posljedica. Postoje različita sredstva za čišćenje klima uređaja, a treba samo znati način kako očistiti klimu.

Klima uređaj treba pravilno održavati kako ne bi došlo do neželjenih posljedica. Postoje različita sredstva za čišćenje klima uređaja, a treba samo znati način kako očistiti klimu.

Stoga pokušajte na sljedeći način očistiti klimu. Dakle, podignite poklopac klima uređaja tako što ćete njegove krajeve u isto vrijeme povući prema sebi i gore. Nakon toga vidjet ćete dvije filter mrežice koje je potrebno izvaditi. One se vade na sljedeći način: prvo se gornji dio mrežice podigne prema gore i zatim je potegnite prema sebi.

Mrežice operite vodom i sapunom ili deterdžentom za suđe. Isto učinite i s dodatnim filterom. Usisivačem usisajte prašinu koja se nataložila unutar uređaja.

Vratite filtere na svoje mjesto kao i poklopac upalite klima uređaj.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh