logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako očistiti pločice i održavanje keramičkih pločica

14/09/2011

Održavanje keramičkih pločica je važno kako bi pločice imale duži vijek trajanja. Pritom treba znati kako očistiti pločice da one zadrže svoj sjaj.

Održavanje keramičkih pločica je važno kako bi pločice imale duži vijek trajanja. Pritom treba znati kako očistiti pločice da one zadrže svoj sjaj.

Keramičke pločice možete očistiti pastom od sode bikarbone, koju ste pripremili od jednake količine sode bikarbone i vode. Utrljajte je na površine vlažnom spužvicom od celuloze, te obrišite i ispolirajte čistom i mekom krpom.

Za redovito tjedno čišćenje možete koristiti i “višenamjensko sredstvo za čišćenje” koje ste napravili od 300 ml bijelog octa, 150 ml vode i cca 20 kapi ulja eukaliptusa. Stavite ga u bocu s raspršivačem, nanesite na površinu i prebrišite mekom krpom.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh