logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako odabrati lokaciju nekretnine prilikom kupnje

25/09/2014

Kod kupnje stana vrlo je važno znati i odrediti točnu lokaciju gdje biste željeli živjeti, razmislite o tome što sve mora biti u blizini te lokacije.

Tražite nekretninu za kupnju u kojoj ćete nastaviti svoj život sa svojom obitelji ili samostalno, osim same nekretnine, jedna od najvažnijih stvari je i lokacija.

Odaberite unaprijed grad, kvart ili neku manju sredinu gdje biste željeli živjeti, odnosno kupiti nekretninu. Svaka od lokacija ima svojih prednosti i nedostataka, važno je da prije dobro promislite i odlučite s obzirom na vaše mogućnosti i želje.
Želite li živjeti u urbanoj sredini i maštate o tome da na posao idete javnim prijevozom ili pješke, da se škola, vrtić ili park nalaze samo nekoliko destaka metara dalje niz ulicu, a da se po kruh spuštate u kućnim papućama zato što je pekara odmah u prizemlju vaše zgrade? No u ovakvoj sredini zaboravite na mir kakav ćete imati u nekom malo daljem mjestu i na prostranu veliku okućnicu od nekoliko stotina kvadrata gdje ćete moći pustiti djecu da se sama igraju.

Kada se spremate za kupnju bilo kakve nekretnine vrlo važno je da unaprijed znate lokaciju gdje biste željeli živjeti i što vam je sve bitno da bude u vašoj blizini.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh