logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako odabrati madrac i jeftini madraci

29/08/2011

Jesu li jeftini madraci i najbolje rješenje? Kako odabrati madrac i to ujedno kvalitetan i isplativi?

Jesu li jeftini madraci i najbolje rješenje? Kako odabrati madrac i to ujedno kvalitetan i isplativi? Ergonomski oblikovani madraci najbolji su odabir za djecu i odrasle.

Odabrani madrac bi trebao biti minimalno 20 cm duži od vaše visine. Širina madraca za jednu osobu je 90 – 100cm, a za dječje krevete je preporučljiva i širina 80 cm. Madraci za dvije osobe mogu biti različitih dimenzija, a uobičajeno se na tržištu kreću od 140 cm do 200 cm.
Stoga ako ste izrazito krupni ili teški izaberite čvršći madrac. Mršava osoba treba paziti da madrac bude mekane udobne površine jer pritisak koji na pretvrdom madracu osjetite u kukovima ili ramenima neće s vremenom nestati.
Najvažnije je da madrac bude udoban i da se dobro osjećate kada ležite i spavate na njemu. Hoće li madrac biti jeftiniji ili skuplji ovisi o kvaliteti materijala od kojeg je napravljen.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh