logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako odabrati multifunkcijski uređaj kod kupnje

25/09/2014

Printajte, skenirajte i kopirajte sa samo jednim multifunkcijskim uređajem, kojeg kupujete obzirom na cijenu, kvalitetu i proizvođača.

Kada kupujete multifunkcijski uređaj vrlo je teško odabrati i zapravo odlučiti što vam je potrebno.
Ovo je izvrsni aparat koji u sebi sadrži kopirku, skener i printer, a namjenjen je za obavljanje poslovnih i privatnih poslova i obaveza.

Često se zapitamo prilikom kupnje multifunkcijskog uređaja dali nam je to uopće potrebno, odnosno koliko često ćemo koju funkciju koristiti. Imate li ured budite sigurni da vam je ovakav aparat prijeko potreban, ali također i za privatne svrhe ne morate previše razmišljati. Cijene su niske i multifunkcijski uređaj košta gotovo jednako kao i svaki zasebni uređaj, što znaći da je isplativost i više nego velika.

Skeniranje, kopiranje i printanje svidjeti će se tvrtkama i uredima, a pogotovo ukoliko kupe uređaj koji imaju i mogućnost slanja faxa.
Ovi uređaji osim što imaju puno funkcija u samo jednom aparatu zauzimaju i jako malo mjesta, a to je jako važno jer bi se trebao nalaziti negdje na stolu u blizini računala. Odaberite između proizvođača, karakteristika, funkcija, specifikacija i cijene onaj multifunkcijski uređaj koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh