logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako odabrati okvir za naočale i cijene okvira za naočale

29/08/2011

Kako odabrati okvir za naočale i to one koje će najbolje pristajati prvenstveno ovisi o crtama lica. No, i cijena igra veliku ulogu, a cijene okvira za naočala variraju od onih najjeftinijih za nekoliko desetaka kuna do onih poprilično skupih

Kako odabrati okvir za naočale i to one koje će najbolje pristajati prvenstveno ovisi o crtama lica. No, i cijena igra veliku ulogu, a cijene okvira za naočala variraju od onih najjeftinijih za nekoliko desetaka kuna do onih poprilično skupih. Stoga je najbolje odrediti određenu svotu novca koju želite odvojiti za kupnju okvira za naočale i ne prelaziti određeni limit.

Uzmite si dovoljno vremena i naoružajte se sa strpljenjem te krenite u potragu za okvirom za naočale.
S obzirom da okvir za naočale treba birati prema obliku lica, one osobe koje imaju okruglo lice s punijim obrazima trebaju odabrati oblik naočala koje će vizualno izdužiti lice. Pritom trebaju izbjegavati naočale s okruglim okvirima, te se odlučiti za četvrtaste okvir.
Osobe s ovalnim oblikom lica, odnosno kojima je istaknutija brada koja nije znatno uža od čela. Ovo je oblik kojem pristaju gotovo svi modeli naočala, ali možda su najbolji četvrtasti okviri sa zaobljenim rubovima ili naočale bez okvira.
Osobe čije je lice četvrtastog oblika imaju izražen donji dio vilice i široko čelo trebaju okvir koji će smekšati crte lica, poput ovalnih okvira.

Osobe s trokutastim licem kojima do izražaja dolazi široko čelo i uska brada, najbolje su manje naočale neutralnih boja ili okviri koji su uži.
Dok osobe s duguljastim licem trebaju odabrati okvir za naočale koji će vizualno skratiti lice, a zato je najbolje odabrati četvrtaste uske okvire.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh