logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako odabrati TV i potrošnja televizora – plazma ili LCD TV

03/08/2011

Potrošnja televizora prvenstveno ovisi o tome koji televizor posjedujete. Kako odbrati TV, odnosno što je bolje – plazma ili LCD TV.

Potrošnja televizora prvenstveno ovisi o tome koji televizor posjedujete. Kako odbrati TV, odnosno što je bolje – plazma ili LCD TV.
Pri odabiru novog televizora važno je imati na umu koliko novca mislite izdvojiti za njega i koju veličinu ekrana želite. Primjerice, plazma ekrani nude topliju sliku s boljim bojama.
Želite li ekran koji će biti veći od 127 cm onda je možda bolja odluka kupovina plazma modela. Ako puno gledate televizor onda je bolji izbor LCD televizor jer su oni u pravilu tanji i lakši, te im je rok trajanja kod nekih modela i dvostruko dulji od plazma TV-a. Također, njihova potrošnja struje je dvostruko manja od plazme.
U principu nema velike razlike između plazma ili LCD televizora pa neće pogriješiti za koji god televizor se odlučili.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh