logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako održati prezentaciju

12/12/2011

Poslodavac zahtijeva od vas da održite prezentaciju pred poslovnim partnerima, ali ne znate kako održati prezentaciju.

Poslodavac zahtijeva od vas da održite prezentaciju pred poslovnim partnerima, ali ne znate kako održati prezentaciju.

Dobra priprema ključ je uspješne prezentacije. U osmišljavanju same prezentacije posebnu pozornost dajte njezinoj formi. Prije nego počnete s prezentacijom obavezno se predstavite. Ne zaboravite da prezentacija mora imati uvod u temu gdje ćete iznijeti temu prezentacije. U središnjem dijelu morate razraditi temu i govoriti o njezinoj važnosti. Dok završetak izlaganja mora biti zaključak svega što ste govorili i izlagali. Uvod i kraj prezentacije ne smiju biti predugi, stoga uvod i kraj svedite na svega nekoliko rečenica. Na kraju ostavite dovoljno vremena za eventualna pitanja. Vrlo je važna komunikacija sa slušačima prezentacije kako bi ona uspjela i imala svoju svrhu.

Kada ste pripremili prezentaciju i razradili svaki detalj, ostavite si dovoljno vremena za vježbanje i pritom mjerite koliko vam je vremena potrebno za izlaganje. Vježbajte pred svojim ukućanima, prijateljima, ali i sami pred ogledalom. Nemojte previše gestikulirati, i obratite pažnju na držanje tijela. Morate biti spremni i na eventualne propuste, ali ako dođe do nepredviđenih situacija nemojte stati već nastavite dalje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh