logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako održati roditeljski sastanak

28/11/2012

Trebate održati roditeljski sastanak, ali ne znate kako održati roditeljski sastanak kako bi on bio uspješan. Voditi i uspješno održati roditeljski sastanak ključ je dobre komunikacije, međusobne suradnje i povjerenja između roditelja i nastavnika.

Trebate održati roditeljski sastanak, ali ne znate kako održati roditeljski sastanak kako bi on bio uspješan. Voditi i uspješno održati roditeljski sastanak ključ je dobre komunikacije, međusobne suradnje i povjerenja između roditelja i nastavnika.

Nastavnik bi trebao ohrabriti roditelje da svojim idejama, prijedlozima i pitanjima aktivno sudjeluju na roditeljskom sastanku. Roditeljski sastanak potrebno je prije osmisliti i staviti naglasak na određenu temu, a nastavnici se pri tome mogu poslužiti stručnom literaturom kako bi što uspješnije obavili taj zadatak te održali pažnju roditelja. Roditeljski sastanci nisu samo prilika da se uspostavi pravi kontakt između roditelja i nastavnika već da se i roditelji povežu međusobno. Na taj način roditelji kroz zajedničku komunikaciju mogu pronaći rješenja za neke probleme svoje djece ili dati sugestije za rad s njima. Roditeljski sastanci se uglavnom održavaju dva puta tijekom jednog polugodišta, a roditelji imaju priliku otići i na informacije u zakazano vrijeme kod razrednika učenika. Stoga, roditeljski sastanci ponajprije služe za informiranje roditelja o općem uspjehu, zalaganju i ponašanju razreda kao cjeline. Nastavnik može roditeljima podijeliti popis trenutnih ocjena učenika, a za sve podrobnija pitanja o pojedinačnom učeniku mora se otići na informacije.

Također, nastavnik na roditeljskom sastanku mora ukazati na problem s kojima se učenici suočavaju te dati prijedlog rješenja istoga, ali isto tako vrlo je važno pohvaliti njihove uspjehe. Osim toga, na roditeljskom sastanku potrebno je dati sve informacije o eventualnim školskim izletima i putovanjima.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh