logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako održavati parket i čišćenje parketa

06/09/2011

Parket na podovima treba redovno održavati, a prvenstveno se to odnosi na čišćenje parketa od nečistoća. Kako održavati parket da on čim duže ima svoj sjaj.

Parket na podovima treba redovno održavati, a prvenstveno se to odnosi na čišćenje parketa od nečistoća. Kako održavati parket da on čim duže ima svoj sjaj.

Osim čišćenja od nečistoća, povremeno ga treba i premazati zaštitnim sredstvima, koja će u određenoj mjeri obnoviti premaz parketa te ih tako održati dugotrajno lijepima i funkcionalnima. Svaka vrsta površinskog premaza održava se na sebi svojstven način.
A da biste spriječili grebanje parketa ili laminata, na dijelove namještaja koji dodiruju parket postavite zaštitne podloge od filca, pluta ili gume. Ako morate premještati namještaj, nastojte ga podići u zrak i nositi, a ne vući ili gurati po parketu.

Također, nemojte hodati po parketu u cipelama s tankim i visokim petama ili metalnim potplatima. Za održavanje parketa dovoljna je i vlažna krpa, kojom samo prebrišete parket.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh