logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako oprati smolu i kako ukloniti smolu s auta

15/09/2011

Smola nije rijetka pojava, a osim na odjeći može se pojaviti i na autu. Treba znati kako oprati smolu i ukloniti smolu s auta kako ne biste napravili veliku štetu.

Smola nije rijetka pojava, a osim na odjeći može se pojaviti i na autu. Treba znati kako oprati smolu i ukloniti smolu s auta kako ne biste napravili veliku štetu.

Za uklanjanje smole na auto najbolje je koristiti mekanu krpu, navlaženu toplom vodom i blagim deterdžentom. Trljajte nježno i lagano, smola će s vremenom nestati. Nemojte koristite otapala, benzin ili pastu za poliranje jer možete oštetiti lak. No, ako niste sigurni ili su mrlje dosta velike najbolje je otići u autopraonicu.

Za čišćenje smole s odjeće može se upotrijebiti između ostalog eter, benzin, terpentinsko ulje… Ako čistite prirodni materijal uprljan smolom možete se poslužiti i alkoholom, acetonom ili mentolom. Važno je da se umrljano mjesto dobro natopi sredstvom za čišćenje koje ste odabrali, a zatim ga protrljajte četkom.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh