logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako organizirati party i na čemu uštedjeti

02/08/2012

Trebate organizirati zabavu za desetak ljudi, ne znate kako organizirati party i na čemu štedjeti. Najprije odredite iznos novca s kojim raspolažete, odnosno odredite budžet iznad kojeg ne smijete trošiti.

Trebate organizirati zabavu za desetak ljudi, ne znate kako organizirati party i na čemu štedjeti. Najprije odredite iznos novca s kojim raspolažete, odnosno odredite budžet iznad kojeg ne smijete trošiti.

Napravite popis stvari koje biste željeli kupiti i izračunajte koliko vam novca prema tom popisu treba. Ukoliko drastično prelazi zacrtani budžet napravite reviziju svog popisa i izbacite nepotrebne stvari. Nakon što ste izbacili nepotrebne stvari koje ste u prvom popisu napravili i iznos koji vam je potreban i dalje prelazi zadani budžet, smanjite količinu stvari koje ćete kupovati. Za organizaciju zabave, bez obzira na povod, potrebna vam je hrana, piće, glazba i ukrasi. Najviše novca morate izdvojiti za hranu i piće, dok glazbu možete sami osigurati i izbjeći nepotrebno plaćanje nekoga tko će biti zadužen za glazbu. Za glazbu vam je potreban CD player i nekoliko CD-a koje ćete sami puštati.

Uštedjeti se može na sitnicama, stoga ukrase za prostoriju ne trebate kupovati već napraviti sami i to s materijalom koji imate kod kuće. Za to vam je potrebno malo vremena i puno mašte.
Hrana i piće neka ostanu jedine stvari na koje ćete trošiti novac, a na njima možete uštedjeti tako da pazite što i gdje kupujete. Kupujte veća pakiranja i po mogućnosti kupujte ono što je na akciji. U kupovinu odlaziti s točno određenim popisom stvari kako ne biste kupili nepotrebne stvari i time potrošili više nego što ste planirali.

Organizacija svakog događaja zahtijeva dobru pripremu i organizaciju, a da biste to postigli napišite sve što planirate kupiti i pripremiti. Morate se držati tog popisa ako želite da sve prođe prema zadanom planu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh