logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako otvoriti devizni račun

05/01/2012

Devizni račun je račun na kojem se drže sredstva u stranim valutama. Kako otvoriti devizni račun? Taj račun mogu otvoriti u bilo kojoj poslovnici banke domaće i strane fizičke osobe.

Devizni račun je račun na kojem se drže sredstva u stranim valutama. Kako otvoriti devizni račun? Taj račun mogu otvoriti u bilo kojoj poslovnici banke domaće i strane fizičke osobe.

U pojedinim bankama preduvjet za otvaranje deviznog računa jest otvoren kunski poslovni račun za obavljanje domaćeg platnog prometa u banci. Najčešća dokumentacija koja je potrebna za otvaranje deviznog računa je osim identifikacijske isprave, osobne iskaznice ili putovnice je i ugovor o otvaranju i vođenju deviznog računa te zahtjev za vođenje deviznog računa. Kada otvorite devizni račun dobit ćete u banci i svoj IBAN broj.

Sredstvima s deviznog računa jednostavno se raspolaže i to uz pomoć bankovne kartice koju dobivate kod otvaranja računa. Osim toga na deviznom računu možete upotrebljavati više valuta i obavljati primanje i slanje deviznih doznaka.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh