logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako otvoriti mail adresu na internetu

27/10/2014

Želite otvoriti mail adresu? Saznajte kako možete vrlo jednostavno i besplatno otvoriti mail adresu na internetu.

Bilo da trebate za osobne ili poslovne potrebe, mail adresu je uvijek dobro imati. Postoji mnogo stranica na kojima možete otvoriti mail adresu potpuno besplatno.

Otvorite e-mail adresu

Jedan od najpopularnijih poslužitelja koji nude uslugu besplatne e-pošte je Google. Googleova e-pošta zove se Gmail. Otvaranje računa na Googleu, uz korištenje e-pošte, omogućit će vam i korištenje još nekih google usluga. Na početnoj stranici Gmaila kliknite na Otvorite račun. Tu sada trebate upisati svoje podatke. Upišite ime i prezime te željeno ime za prijavu. Željeno ime za prijavu biti će ujedno i ime vaše e-adrese pa dobro razmislite koje ime ćete izabrati. Nakon što upišete željeno ime provjerite dostupnost. Ako je nedostupno morat ćete izabrati neko drugo, a ako je dostupno možete krenuti na upisivanje lozinke. Ispod polja za unos lozinke pisat će vam koliko minimalno znakova treba biti, a pokraj će vam pisati koliko snažnu lozinku ste izabrali. Nakon toga odaberite sigurnosno pitanje i odgovor koji ćete upisati u slučaju da zaboravite lozinku. Odaberite lokaciju i upišite znak sa slike. Kada ste sve to ispunili samo kliknite na gumb Izradi moj račun. Vaša e-pošta je otvorena. Prijaviti se možete tako da otvorite početnu stranicu gmaila i unesete korisničko ime i lozinku.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh