logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako plaćati preko interneta

22/11/2011

Sve popularniji način kupovanja i plaćanja postao je onaj preko interneta. No, kako plaćati preko interneta?

Sve popularniji način kupovanja i plaćanja postao je onaj preko interneta. No, kako plaćati preko interneta?

Postoji brojni servisi za plaćanje preko interneta, a jedan od njih je plaćanje putem PayPala, koji je ujedno i najsigurniji način plaćanja. Putem PayPala otvorenog iz Hrvatske možete samo plaćati, ali ne i primati sredstva na svoj račun. Kako najveći broj svjetskih online trgovina podržava plaćanje PayPal-om, mogućnost sigurnog plaćanja putem interneta gotovo je potpuna.

Registracije računa na PayPalu je jednostavna, a kako biste se registrirali morate ispuniti jednostavan formular s vašim osobnim podacima. Dakle, nakon što ste kreirali račun, dali e-mail adresu koju koristite i odabrali lozinku, potrebno je definirati sredstvo plaćanja.

PayPal podržava plaćanje kreditnim i debitnim karticama, pri čemu je registracija kreditne kartice bitno jednostavnija i brža, jer ne zahtijeva nikakve dodatne provjere.

Osim PayPal-a, razvili su se još neki servisi za online plaćanje poput Moneybookersa, Koboa, Safepaya i 2CO, no njihov je doseg još uvijek prilično ograničen.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh