logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako platiti boravišnu pristojbu

26/06/2013

Odlazite na ljetovanje u unajmljeni apartman i ne znate kako treba platiti boravišnu pristojbu, kome i gdje.

Odlazite na ljetovanje u unajmljeni apartman i ne znate kako treba platiti boravišnu pristojbu i gdje. Boravišna pristojba je prihod turističkih zajednica koje ta sredstva koriste za izvršavanje svojih zadaća i za svoje poslovanje sukladno godišnjem programu rada i financijskom planu.

Prilikom prijave boravka u Turističkoj zajednici potrebno je donijeti putovnicu ili osobnu iskaznicu svih osoba koje prijavljuju boravak. Boravišna pristojba naplaćuje se istodobno s naplatom usluge boravka u unajmljenom apartmanu.

Vlasnici apartmana dužni su u roku od 24 sata po dolasku gostiju prijaviti turističkoj zajednici općine, grada ili njihovim podružnicama ili turističkoj zajednici mjesta, sve osobe kojima se pruža usluga noćenja u smještajnom objektu, te u roku od 24 sata odjaviti njihov boravak.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh