logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako platiti preko PayPala

14/11/2011

Da biste mogli kupovati preko interneta najprije trebate otvoriti PayPal račun. No, kako platiti preko PayPala?

Da biste mogli kupovati preko interneta najprije trebate otvoriti PayPal račun. No, kako platiti preko PayPala? PayPal podržava plaćanje kreditnim i debitnim karticama, pri čemu je registracija kreditne kartice bitno jednostavnija i brža, jer ne zahtijeva nikakve dodatne provjere.

Korisnici debitnih kartica moraju voditi računa o tome da se sredstva za transakcije skidaju s vaše kartice, a ne s PayPal računa, pa prije nego što odlučite izvršiti transakciju, provjerite stanje vašeg računa. Dakle nakon što ste napravili PayPal račun idete na glavnu PayPal stranicu – www.paypal.com i kliknite na ‘sign up’ , te odaberete zemlju i jezik, račun i kliknite na Get Started. Nakon toga ispunite tražene podatke i obavezno pročitajte User Agreement i Privacy Policy prije nego što kliknete na Agree and Create Account.

Zatim slijedi dodavanje sredstava na račun na vrhu zaslona – Add Funds. Sad možete kupovati preko vašeg PayPal računa. Odaberite proizvod koji želite kupiti i kliknite na Checkout, zatim Checkout s PayPalom i bit ćete preusmjereni na PayPal stranicu gdje ćete se ulogirati u svoj račun. Nakon što ste provjerili je li sve u redu s vašom narudžbom kliknite na OK kako biste potvrdili plaćanje. I na kraju će vas preusmjeriti na stranicu gdje možete ispisati potvrdu uplate.

Postoje tri vrste PayPal računa i to osobni račun, premier račun i poslovni račun. Osobni račun se koristi za osobnu uporabu, nekomercijalnu. Ovome računu glavna funkcionalnost je slanje novca. Unatoč tome osobni račun može i primiti novac, ali u posebnim i limitiranim uvjetima. Premier račun koristi se u privatne svrhe za primanje i slanje novaca. Dok je poslovni račun namijenjen za poslovne korisnike.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh