logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako popraviti samopouzdanje

07/03/2012

Samopouzdanje je vrlo važno u životu, jer ono nam daje ili oduzima snagu da rješavamo određene probleme. Kako popraviti samopouzdanje?

Samopouzdanje je vrlo važno u životu, jer ono nam daje ili oduzima snagu da rješavamo određene probleme. Kako popraviti samopouzdanje?

Upravo mi sami možemo utjecati na to koliko ćemo imati vjere u sebe i koliko ćemo dozvoliti drugim ljudima da nam da ga oduzmu. Ako niste zadovoljni sa sobom i svojim izgledom, tada gubite vjeru u sebe i nezadovoljstvo raste sve više i više. Stoga, ne opterećujte se zbog svoga vanjskog izgleda, jer nitko nije savršen, a uz pomoć malih trikova i taj nedostatak se može riješiti. Bitno je da zračite zadovoljstvom, jer ljudi će vas zavoljeti zbog vaše pozitivne energije, a ne zbog besprijekorne frizure ili „savršenog“ lica. Za samopouzdanje vrlo važnu ulogu ima i samostalno donošenje odluka. Neodlučnost, ovisnost o drugim ljudima i njihovim mišljenjima, premalo vjere u sebe, sve to su glavni neprijatelji vašeg samopouzdanja. Najvažnije od svega je da sa samostalnim donošenjem odluka vi hranite svoju dušu i njegujete samopouzdanje.

Strah je isto tako veliki neprijatelj samopouzdanju. Ako pobijedite svoje strahove, bit ćete ponosni na sebe i vaše samopouzdanje će rasti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh