logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako poslati fax preko interneta

29/03/2013

Trebate poslati fax preko interneta, ali ne znate postupak kako poslati fax preko interneta. Internet faks je jednostavno korištenje interneta ili email sustava za slanje i primanje faksova, a potrebno se pretplatiti kod pružatelja internet faks usluge.

Trebate poslati fax preko interneta, ali ne znate postupak kako poslati fax preko interneta. Internet faks je jednostavno korištenje interneta ili email sustava za slanje i primanje faksova, a potrebno se pretplatiti kod pružatelja internet faks usluge.

Nakon što ste se pretplatili dobijete vlastiti broj faksa koji ćete korisititi jednako kao bilo koji faks broj. Za ovu uslugu ne trebate dodatnu telefonsku liniju da bi poslali internet faks budući da se sve radi online. Ova vrsta usluge je vrlo prikladna, brza i nudi više privatnosti, mnogi faksovi mogu biti poslani i primljeni istovremeno, nema zauzetih signala i dostupna je svugdje gdje imate internet.

Sve što je potrebno je pretplatiti se kod pružatelja faks usluge pa nakon što dobijete vlastiti broj faksa, šaljete i primate faksove kroz email sustav – vaš faks pridodan je emailu kao TIFF ili PDF format datoteke. Možete pristupiti svom faksu preko online sučelja tj. vaše stranice za uključivanje u faks gdje se vaši faksovi šalju i primaju. Također ondje možete svoje faksove spremiti online.

Ova usluga ima neke odlične prednosti kao što je primanje i slanje faksova kad god i gdje god ste uključeni na internet. Nema više zauzetih signala, neurednih faks uređaja i dodatne telefonske linije. Plus, mnoge faksove možete slati i primati istovremeno, čak i kad vam je računalo isključeno.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh