logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako poslati paket, cijena slanja paketa

13/04/2012

Zanima vas kako poslati paket i kolike su cijene slanja paketa. Slanje paketa možete obaviti putem primjerice, Pošte, paket možete poslati dolaskom u poštanski ured ili telefonskim pozivom.

Zanima vas kako poslati paket i kolike su cijene slanja paketa. Slanje paketa možete obaviti putem primjerice, Pošte, paket možete poslati dolaskom u poštanski ured ili telefonskim pozivom.

Ukoliko je vaš paket teži od 20 kilograma u tom slučaju djelatnici pošte na vaš poziv doći će na vašu adresu. Cijena slanja paketa ovisi o težini vašeg paketa te mjestu odredišta, isto tako cijena ovisi i o vremenskom roku dostave pošiljke. Ukoliko paket šaljete u druge zemlje za pošiljke koje nisu komercijalne (nemaju poslovnu namjenu), kao što je dar, uzorak ili pokvareni dio, potrebna je proforma ili gratis faktura te izjava o izvozu bez plaćanja protuvrijednosti.

Pošiljke koje podliježu carinjenju potrebna faktura, ako se radi o komercijalnoj pošiljci s komercijalnom vrijednošću, komercijalna faktura će biti potrebna. U tom slučaju potrebno je popuniti i Izvoznu dispoziciju.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh