logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako poslati sliku mailom

16/05/2012

Ne znate kako sliku mailom u nastavku pogledajte nekoliko načina slanja slika koristeći Outlook Outlook iz paketa Microsoft Office 2007.

Ne znate kako sliku mailom u nastavku pogledajte nekoliko načina slanja slika koristeći Outlook Outlook iz paketa Microsoft Office 2007.

Nakon što ste otvorili Outlook te kliknuli na New Mail, za slanje slike imate dvije opcije. Prva opcija je ukoliko želite poslati sliku u tijelu poruke (između, ispod ili iznad teksta) da odaberete Insert, zatim kliknete na Picture te pronađete i odaberete sliku koju želite poslati. Sliku možete poslati i na način da kliknete “Attach File” te na disku pronađete lokaciju sa slikama i odaberete sliku, zatim kliknite na Insert. U oba slučaja ukoliko želite dodati više slika ponovite jednostavno ponovite postupak.
Slanje više fotografija u mailu može predstavljati određeni problem ako primatelj ima ograničeni prostor koji može koristiti za primanje pošte, u tom slučaju vratit će vam se mail sa porukom da ne može biti poslan.
U slučaju da morate poslati više fotografija odjednom najbolje ih je kompresirati sa nekim programom poput WinRAR-a  ili WinZip-a.

Ukoliko pak trebate poslati jako veliku datoteku najbolje je koristiti Jumbo mail   putem kojeg datoteku učitate na server, a primatelju samo pošaljete putanju do mjesta gdje se datoteka nalazi.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh