logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako poslati telegram i cijena telegrama

14/02/2012

Trebate poslati telegram, ali ne znate kako poslati telegram i kolika je cijena telegrama. Osim putem pošte, telegram možete poslati na nekoliko načina.

Trebate poslati telegram, ali ne znate kako poslati telegram i kolika je cijena telegrama. Osim putem pošte, telegram možete poslati na nekoliko načina.

Telefonskim pozivom – nazove npr. Poštu izdiktirate tekst telegrama, navedete primaoca, a cijena telegrama vam se obračuna u telefonskom računu. Telefaksom – slično je telefonskom pozivu, samo što faksirate tekst.
u poštanskom uredu. web-brzojav putem internetskih stranica – riječ je o novom načinu slanja brzojava uz pomoć on-line aplikacije. Osim što brzojava možete poslati i prigodni dar.

Cijene telegrama kreču se oko 20 do 50 kuna ovisno o broju riječi koji sadrži telegram, želite li telegram poslati žurno ili na određeni dan cijena usluge je oko 40 kuna.


komentar(a)

Tražite kredit, štednju ili osiguranje?

Novac.net je baza financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu. Pomažemo vam pronaći i odabrati najbolji proizvod za vaše potrebe. Usporedite i pronađite najpovoljnije kredite, kartice, štednje, police osiguranja, mobilne i fiksne tarife ili telekom pakete.

U surandnji s partnerima pomažemo uštedjeti na

Kreditu      |      Osiguranju      |      Štednji

Pošaljite nam email ili
ispunite kontakt obrazac..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2011, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh