logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako poslati telegram i cijena telegrama

14/02/2012

Trebate poslati telegram, ali ne znate kako poslati telegram i kolika je cijena telegrama. Osim putem pošte, telegram možete poslati na nekoliko načina.

Trebate poslati telegram, ali ne znate kako poslati telegram i kolika je cijena telegrama. Osim putem pošte, telegram možete poslati na nekoliko načina.

Telefonskim pozivom – nazove npr. Poštu izdiktirate tekst telegrama, navedete primaoca, a cijena telegrama vam se obračuna u telefonskom računu. Telefaksom – slično je telefonskom pozivu, samo što faksirate tekst.
u poštanskom uredu. web-brzojav putem internetskih stranica – riječ je o novom načinu slanja brzojava uz pomoć on-line aplikacije. Osim što brzojava možete poslati i prigodni dar.

Cijene telegrama kreču se oko 20 do 50 kuna ovisno o broju riječi koji sadrži telegram, želite li telegram poslati žurno ili na određeni dan cijena usluge je oko 40 kuna.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh