logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako postati bogat: savjeti za stjecanje bogatstva

25/08/2014

Kako bogataši postaju imućni? Saznajte koje navike trebate usvojiti kako biste postali bogati.

Možda vam ovo izgleda nemoguće, ali svatko uz malo discipline, promjene navika, a kod nekih i načina razmišljanja može postati bogat. Pitate se kako? Jednostavno. Prvo preuzmite odgovornost za svoj život. Nemojte ovisiti samo o plaći koju trenutno zarađujete radeći za poslodavca.

Postanite bogati

Prva stvar koju trebate učiniti i koju možete učiniti još danas je početi sa štednjom. To je vrlo očigledan, a rijetko prakticiran način da imate više novca. Nakon toga počnite raditi ono što volite. Svatko ima dar za nešto na čemu može zaraditi. Kad radite ono što volite, onda to radite jako dobro, a kad nešto radite jako dobro onda to možete i dobro naplatiti. Nije duljina rada ono što nosi više novca, već kvaliteta rada. Možete vi cijeli dan raditi u tvornici na traci za 100 kuna dnevno, ali ako imate smisla za dizajn i znate šivati, možete sašiti neki dobar komad odjeće u mnogo kraćem vremenu i prodati ga za te iste novce. Shvaćate? Nije bitno koliko radite, već što i kako radite. Razmislite što ljudima oko vas najviše treba i što im vi možete ponuditi. Pretvorite svoj hobi u posao i postanite bogati. Na taj način su mnogi bogataši postali bogati. Možete probati i s ulaganjem novca, ali budite oprezni kod toga jer to nosi i određeni rizik. Ulažite samo onoliko koliko si možete priuštiti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh